Hur hårt...

.... Kan du slå mig med ord & handling???




Du lämnade mig..sa att allt var över...
Att du ville leva ett mer kontroll-behövligt och inrutat liv med saker som gagnade dig..
(Du har ändrat dig så många gånger om varför du "lämnade mig",har tappat räkningen nu)
Jag ville tro dig,Ville förstå..Men jag kunde inte.Jag både såg & hörde på dig att du ljög!

Nu - 1 år senare kom det fram..
Du sa det själv...
Du gick till henne...hon som kom oss emellan..

Datumet ,helgen som vi skulle ha förlovat oss i Indien,resan jag fick göra själv..d
å var du hemma hos henne på Fest.medans jag satt själv på stranden & tittade på "vår" solnedgång..

Morgonen då vi hade vaknat i varandras armar,dagen efter att jag hade kommit hem
från min ensamma resa,utan dig..min livskamrat..bästis.bus.,ringde "hon" på din mobil & grät...Hon visste INTE att jag var där..kan aldrig glömma dina skamfyllda ögon..Våra slagsmål handlade senare om Henne,men du vägrade erkänna sanningen för mig,på min misstro..

Därför vart allt så mycket hårdare i en smärtsam verklighet,nu när jag fick veta av dig ,
att Du hade haft henne om & om igen i dina armar..Armar som jag trodde var för  mig...
Ord som jag trodde var dina om oss..till mig..kärlek som hon fick av dig,,Inte jag..utan hon..

Allt var bara en illusion som Du skapade åt oss i din egna lilla bubbla..
När den sprack,så tittade åt Petra...Du har suktat efter henne i nästan 1½ år..

Jag var med dig när du såg henne fösta gången,jag såg att du "tittade" ,
men då kallade du henne  för en ,jag citerar..- "billig slampa på fyllan"..
Du kom hem sent den natten..För jag orkade inte se dina blickar åt hennes håll,
så jag åkte hem från den festen du & jag arbetade bakom baren där hon var.....
jag fick inte din kärlek längre....TVÅ  veckor senare lämnade du mig...Jag hittade hennes mobil nummer 1 månad senare i din mobil..då vi fortfarande delade säng...då vi fortfarande försökte...Jag  ringde på hennes mobil svar..lämnade ett meddelande..,sa att Vi var tillsammans,att vi försökte..& hon fick backa innan det gick för långt...Att vi hade en resa till Indien där vi skulle förlova oss...att våra (mina)barn skulle följa med...Du vart helt galen...helt hatisk..& jag såg ...jag såg i dina ögon att det fanns inget kvar av den värme du hade haft för mig..den var borta..totalt borta..

Dina hatiska ord,Dina kalla blickar.Dina starka händer..Ditt avsky mot mig för att jag "bara försökte rädda" våran kärlek..att jag kämpade för oss.....
men du hade redan valt bort mig..Du gjorde dig av med mig för att få henne...Jag har fortfarande märket av din känga i hall väggen..när du vart helt galen av att jag grät för att jag var så rädd för att du hade blivit betuttad i Petra !!


Nu i natt....så...   
förstod jag redan när du tog av dig din tröja för att visa  mig ,det du hade rest. tattuerat på din rygg att jag blir inte den fösta som får vakna bredvid dig & se den.Det var redan gjort....(jag blundade i morse....så hårt så hårt)Mina bröst var "bästis tuttisarna",sa du..Du kallade mig sötis..Du var mild..varm..len...Du smekte min rygg.nacke.kysste mig varsamt,gav mig njutning.. kroppar som slingrar sig in i varandra...,kroppar som känner varandra...När vi hade i ord & i kroppsspråk talat om för varandra att vi hade saknat varandra dessa månader vi hade varit ifrån varandra...för att sedan ...så kom det..orden..slagen  av hårda ord..som jag aldrig ville höra..av dig..Du talade om att du hade haft henne i ditt liv,men att du nu hade gjort dig av med henne,Nu spydde du galla över hennes mentalitet & liv...Du sa att hon hade sagt att du var  "kall & elak".....Du sa att du försökte komma "bort i från henne"Men,ännu en gång..både  jag såg & märkte jag på dig att du var sårad..ensam..Du sa,(igen) att du hade förstått efter det här ,att du var en ensam varg.En man som måste få leva i sin lilla eremit värld.Samma ord om igen,men efter henne..inte efter mig..

Senare på natten..
när vi båda inte kunde sova.sa  du att det kändes skönt att känna mig andas igen i din famn..
Jag sa att jag försökte andas,men att det var svårt...Jag var så sårad..så ...tom..i själen..medans vi rullade runt ,bökade med täcket..stirrade på varandra i mörkret och svettades. Vi hade tusen ångest tankar..smärta av att vi är dem vi är för varandra..att vi alltid hamnar här..i den här situationen..om & om igen...vi hade sex igen..Vårat destruktivta beteende som bara du & jag kan förstå..Allt hat..alla känslor..våra omslingrande svettiga kroppar....ljud..ångest.lustar.sinnen... som älskade i natten..


När våra händer (som vanligt letade sig efter varandra) på pendeln,när jag skulle gå av...
så sa jag..
- du krossade mitt hjärta i natt..
Då svarade du..
- det gör ju jag hela tiden....



Bilden är tagen i samma efter ögonblick då Du friade till mig på SRF - 04

*klicka på bilden så blir den större*

RSS 2.0